Privacy & cookies

Privacy statement

Privacy policy en disclaimer van Architectenburo Johan van Royen

Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van Architectenburo Johan van Royen wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

De zetel van Architectenburo Johan van Royen bevindt zich in de Houten Schoen 58 te 9100 Sint-Niklaas.

Architectenburo Johan van Royen maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt Architectenburo Johan van Royen slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat Architectenburo Johan van Royen het verzoek niet kan afhandelen.

Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info@archiburo.be.

Gebruik van cookies

Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil Architectenburo Johan van Royen de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Hoe zet u cookies uit?

Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat voor de door u gebruikte browser doen.

  • Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Block-enable-or-allow-cookies
  • Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647
  • Firefox: http://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-+en+uitschakelen
  • Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die Architectenburo Johan van Royen op zijn website archiburo.be gebruikt.

Cookienaam

Type

Functie

Bewaartermijn

1P_JAR
APSID
CONSENT
HSID
NID
OTZ
SAPISID
SID
SIDCC
SSID

Functioneel

Deze cookies worden gebruikt voor Google maps

1 maand
2 jaar
20 jaar
2 jaar
6 maand
14 dagen
2 jaar
2 maanden
einde sessie
2 jaar

_ga

Analytisch

Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld

te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

2 jaar


Links naar andere sites

Deze website bevat links naar sites. Architectenburo Johan van Royen kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

Waarom gebruiken we cookies?

Architectenburo Johan van Royen, de beheerder van deze website, gebruikt op archiburo.be cookies voor functionele en analytische doeleinden.

Er wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, dit is een analyse tool die cookies plaatst en we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.

Deze tools zijn niet op onze eigen servers geïnstalleerd. Het gaat hier dus om third party cookies. Dit wil zeggen dat wij de geen controle hebben over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst

Welke cookies worden gebruikt op www.archiburo.be?

Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

Cookienaam

Type

Functie

Bewaartermijn

1P_JAR
APSID
CONSENT
HSID
NID
OTZ
SAPISID
SID
SIDCC
SSID

Functioneel

Deze cookies worden gebruikt voor Google maps

1 maand
2 jaar
20 jaar
2 jaar
6 maand
14 dagen
2 jaar
2 maanden
einde sessie
2 jaar

_ga

Analytisch

Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

2 jaar


Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken. Via de links hieronder vind je meer uitleg over hoe je dit moet doen.

  • Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Block-enable-or-allow-cookies
  • Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647
  • Firefox: http://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-+en+uitschakelen
  • Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042